loader image

Неповратни грантови и субвенции

“Се што е измерено и следено, се подобрува”. – Боб Парсонс

Дали знаете дека во Македонија се достапни неповратни грантови и субвенции каде може да добиете поврат до 70%?

Со Smart Finance секогаш Ви се достапни:

  • Активни огласи за неповратни грантови и субвенции
  • Изработка на апликација и комплетирање на документација
  • Изработка на бизнис план

НИЕ ВИ НУДИМЕ НАВРЕМЕНА И ПОВРАТНА ИНФОРМАЦИЈА!

Секогаш Ви се достапни:

  1. Активни огласи за неповратни грантови и субвенции
  2. Изработка на апликација и комплетирање на документација
  3. Изработка на бизнис план

Седиште на фирмата

СМАРТ ФИНАНСЕ ГРОУП Дооел Скопје, со седиште ул.Франклин Рузвелт бр.11, Скопје

Email

Телефон

+389 75 437 670

Работно време

Понеделник – Петок 08:00 до 16:00 ч

Седиште на фирмата

СМАРТ ФИНАНСЕ ГРОУП Дооел Скопје, со седиште ул.Филип Втори Македонски бр.22/3-2 Скопје

Email

Телефон

+389 70 797 822

+389 70 797 783

Работно време

Понеделник – Петок 08:00 до 16:00 ч

Бидете први информирани за нашите најнови услуги и новости, внесете го вашиот e-mail за да се регистрирате за нашите новости.