loader image

Компаративни анализи по индустрии и сегменти

Компаративна анализа

Конкуренцијата е здрава работа, но добро е да знаеме кој и што работи на пазатот.
За таа цел можеме да Ви помогнеме во подготовка на компаративна анализа по индустрии и сегменти како што се:

  • Пазарно учество
  • Конкурентски компании
  • Конкурентски производи

Седиште на фирмата

СМАРТ ФИНАНСЕ ГРОУП Дооел Скопје, со седиште ул.Франклин Рузвелт бр.11, Скопје

Email

Телефон

+389 70 797 822

Работно време

Понеделник – Петок 08:00 до 16:00 ч

Седиште на фирмата

СМАРТ ФИНАНСЕ ГРОУП Дооел Скопје, со седиште ул.Филип Втори Македонски бр.22/3-2 Скопје

Email

Телефон

+389 70 797 822

+389 70 797 783

Работно време

Понеделник – Петок 08:00 до 16:00 ч

Бидете први информирани за нашите најнови услуги и новости, внесете го вашиот e-mail за да се регистрирате за нашите новости.