loader image

Поволни кредити, ревизија на условите и рефинасирање на тековните кредити

Smart Finance може да Ви понуди:
  • Нови заеми или рефинансирање на постојните заеми со банки во земјата или прекугранично финансирање
  • Финансирање на купување на друга компанија, активна или во стечај
  • Финансирање на проект за набавка и/или изградба на недвижен имот за себе или за препродажба
  • Финасирање за купување на компанија од страна на менаџментот/вработените
Што нудиме:
  • Нови заеми или рефинансирање на постојните заеми со банки во земјата или прекугранично финансирање (прекугранично)
  • Финансирање на купување на друга компанија, активна или во стечај
  • Финансирање на проект за набавка и / или изградба на недвижен имот за себе или за препродажба (инвестициска недвижност)
  • Финасирање за купување на компанија од страна на менаџментот/вработените

Седиште на фирмата

СМАРТ ФИНАНСЕ ГРОУП Дооел Скопје, со седиште ул.Франклин Рузвелт бр.11, Скопје

Email

Телефон

+389 70 797 822

Работно време

Понеделник – Петок 08:00 до 16:00 ч

Седиште на фирмата

СМАРТ ФИНАНСЕ ГРОУП Дооел Скопје, со седиште ул.Филип Втори Македонски бр.22/3-2 Скопје

Email

Телефон

+389 70 797 822

+389 70 797 783

Работно време

Понеделник – Петок 08:00 до 16:00 ч

Бидете први информирани за нашите најнови услуги и новости, внесете го вашиот e-mail за да се регистрирате за нашите новости.