loader image

Сметководство и ревизија

“Се што е измерено и следено, се подобрува”. – Боб Парсонс

Врвни сметководствени услуги!

Ние можеме да бидеме Ваш долгорочен партнер во обезбедувањето на врвни сметководствени услуги, даночно советување и ревизија согласно дефинираните законски прописи.

Седиште на фирмата

СМАРТ ФИНАНСЕ ГРОУП Дооел Скопје, со седиште ул.Франклин Рузвелт бр.11, Скопје

Email

Телефон

+389 70 797 822

Работно време

Понеделник – Петок 08:00 до 16:00 ч

Седиште на фирмата

СМАРТ ФИНАНСЕ ГРОУП Дооел Скопје, со седиште ул.Филип Втори Македонски бр.22/3-2 Скопје

Email

Телефон

+389 70 797 822

+389 70 797 783

Работно време

Понеделник – Петок 08:00 до 16:00 ч

Бидете први информирани за нашите најнови услуги и новости, внесете го вашиот e-mail за да се регистрирате за нашите новости.